کانون تبلیغاتی  پرنیوم ویزیت

کانون تبلیغاتی پرنیوم ویزیت

کلیه سفارشات تبلیغاتی
کانون تبلیغاتی  پرنیوم ویزیت

کانون تبلیغاتی پرنیوم ویزیت

کلیه سفارشات تبلیغاتی

Photoshop آشنایی با پنل Brush در نقاشی دیجیتال

با نقاشی دیجیتال آشنا هستید؟ توضیحاتی در مورد  پنل Brush در Photoshop    بررسی کنیم.  از این نکات می تونین برای بهبود مهارت هاتون توی نقاشی دیجیتال استفاده کنین.

آشنایی با پنل Brush

همه هنرمندها برای نقاشی دیجیتال به پنل Brush نیاز دارن. در واقع بدون قلموهای این پنل، نمیشه کار خاصی انجام داد. تصور کنین بهتون بگن مجبورید فقط با یک قلمو نقاشی کنین. چه حسی پیدا می کنین؟ به نظر من که خیلی کسل کننده ست.

دوست دارید طراحی یا نقاشی کنین؟

من که خیلی دوست دارم. تا حالا شده حس کنین که نقاشی یا طراحی سنتی خیلی محدودیت داره؟ من که سال ها همچین حسی داشتم. برای همین هست که نقاشی دیجیتال رو شروع کردم. پنل Brush ، ابزارهای زیادی در خودش داره. اما به نظر خیلی از افرادی که برای اولین بار با این پنل رو به رو میشن، کار با این پنل خیلی پیچیده ست و فکر می کنن امکان نداره با این قلموها آشنا بشن.

نقاشی دیجیتال

توی این آموزش، سعی داریم این دیدگاه رو کنار بزاریم و از اونجایی که احتمالا به نقاشی دیجیتال علاقه دارین، پس نصف راه رو رفتیم. اما قبل از شروع، باید با تبلت نوری هم آشنا بشیم.این دو، رابطه خیلی نزدیکی با همدیگه دارن و برای اینکه مهارت هامون رو ارتقا بدیم، باید با هر دوی این ها آشنا بشیم. درسته که بدون هر کدوم از اینها هم میشه نقاشی دیجیتال انجام داد، اما وقتی از پنل Brush و تبلت نوری با همدیگه استفاده کنیم، نتیجه کار بهتر میشه.

آشنایی با پنل Brush

اگه می خواین توی نقاشی دیجیتال موفق بشین، باید پنل Brush رو خوب بشناسین. در زیر، چند تا از مهم ترین نکاتی که در این باره باید بدونین رو ذکر کردم.

میانبرهای صفحه کلید

اول از همه، باید این میانبرها رو به خاطر بسپارید:

– F5 برای دسترسی به پنل Brush

– B برای انتخاب ابزار Brush

– D برای نقاشی با رنگ های پیش فرض پس زمینه و پیش زمینه

– ] یا [ برای کاهش یا افزایش اندازه قلمو

– } یا { یا Shift+] یا Shift+[ برای کاهش یا افزایش Hardness قلمو

موقعی که ابزار Brush انتخاب شده، اگه Alt رو نگه داریم، ابزار Eyedropper در اختیارمون قرار می گیره.

موقعی که ابزار Brush انتخاب شده، اگه کلیک راست کنیم، یک پنل کوچک از Brush Presets و Size/ Hardness در اختیارمون قرار می گیره.

Round Brush استاندارد

در مجموع، بیشتر از همه از قلموهای Round Brush استاندارد استفاده میشه. Round Brush استاندارد

رو میشه بسته به نیاز، اختصاصی  هم کرد. با تغییر تنظیمات میشه قلمو رو به شکل و اندازه دلخواه در آورد.

Brush Presets

Brush Presets، بستر همه قلموهاست. به غیر از Round Brush استاندارد، انواع مختلفی از شکل ها و بافت ها در فتوشاپ وجود داره که میشه ازشون  استفاده کرد.

شکل نوک قلم مو

مهم ترین تنظیمات قلمو مثل Size، Hardness، Angle و Spacing، به نوک قلمو مربوط میشن. باید با این تنظیمات آشنا بشین و Stroke های مختلف رو امتحان کنین. احتمالا الان دارین به این فکر می کنین که میشه اندازه قلمو رو بسته به نیاز، کم و زیاد کرد. اما بهتره بدونین که قلموهای بزرگ برای رنگ آمیزی محیط وسیع تر و قلموهای کوچک تر برای رسم جزئیات، عملکرد بهتری دارن.

0% Hardness باعث میشه که نوک قلمو نرم بشه. بر عکس. 100% Hardness باعث سخت شدن لبه قلمو میشه. نکته: افکت دو تا قلمو، یک شکل نیستن. Hardness رو بسته به نیاز، تغییر بدید.

1% Spacing باعث میشه که بین Stroke های قلمو، هیچ فاصله ای وجود نداشته باشه. هر قدر این مقدار بیشتر باشه، فاصله Stroke ها هم بیشتر میشه.

چرخوندن قلمو، کار خیلی راحتی هست. فقط کافیه که Angle رو تنظیم کنیم. همیشه یادتون باشه که وقتی کارتون تمام شد، Angle رو به حالت اصلی برگردونین.

Shape Dynamics

تبلت نوری رو یادتون میاد؟ خوبی این تبلت ها علاوه بر اینکه محدودیت ماوس رو ندارن اینه که به تنظیمات Pressure یا فشار پنل Brush هم می تونین دسترسی داشته باشین. بعد از اینکه که Shape Dynamics رو تیک زدین، Pen Pressure رو از منوی کنار Control انتخاب کنین.

این امکان باعث زیباتر شدن طراحی میشه. من به شخصه موق طراحی جزئیات، از این امکان استفاده می کنم. چون که یک مقدار سرعت کامپیوتر رو میاره پایین.

بقیه بخش های پنل Brush

Painting Mode، Opacity و Flow، توی پنل Brush قرار ندارن. اما بعد از انتخاب ابزار Brush، این امکانات توی نوار ابزار بالای صفحه ظاهر میشن.

Painting Mode

اگه با Layer Blend Modes آشنا باشین، پس می دونین که از Painting Mode برای ایجاد افکت های رنگی جالب استفاده میشه. اما یک نکته وجود داره. همیشه Default Mode رو روی Normal تنظیم کنین.

Opacity و Flow

Opacity، میزان شفافیت قلمو و Flow، سرعت رنگ آمیزی قلمو رو کنترل می کنه. برای شروع، Flow رو روی 100% قرار میدیم و فقط Opacity رو تنظیم می کنیم. برای نقاشی چیزهای ابر مانند مثل دود، از Opacity و Hardness به صورت همزمان استفاده میشه. خودتون باید اونقدر این دو رو تغییر بدید تا به نتیجه دلخواه برسید.

سایر تنظیمات پنل Brush

بدون اینکه تمام تنظیمات پنل Brush رو بدونین هم می تونین کارهای زیادی انجام بدین. اما دونستن سایر تنظیمات هم خالی از لطف نیست.

Scattering

فرض کنین بخوایم همچین افکتی رو درست کنیم. مسلما می تونین دونه دونه این دایره ها رو اضافه کنیم، اما بعد از یک مدت خسته میشیم. با تنظیم Scatter و Count پنل Brush، می تونیم همچین افکت تصادفی رو خلق کنیم.

Texture

قلموهای Texture، استایل های مختلفی دارن. بعد از اینکه با تنظیمات استاندارد اون ها آشنا شدیم، می تونیم سایر بافت ها رو هم امتحان کنیم.

درست کردن قلموهای اختصاصی

هیچ محدودیتی از نظر تعداد قلموها وجود نداره. بافت ها و قلموهای جدیدی رو میشه از اینترنت پیدا کرد.

پنل Brush اونقدرها هم بد نیست

باور کنین پنل Brush اونقدری که به نظر میاد، ترسناک نیست. فقط باید امکانات مختلف رو موقع نقاشی دیجیتال، تنظیم کنین.  آگاهی از Size، Hardness و Opacity به تنهایی هم برای این کار کافیه  

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد