کانون تبلیغاتی  پرنیوم ویزیت

کانون تبلیغاتی پرنیوم ویزیت

کلیه سفارشات تبلیغاتی
کانون تبلیغاتی  پرنیوم ویزیت

کانون تبلیغاتی پرنیوم ویزیت

کلیه سفارشات تبلیغاتی

کمتازیا Camtasia چیست؟ آموزش صفر تا صد



کمتازیا به اسم کامتسیا  یک بسته نرم‌افزاری است که شرکت TechSmit   ، نسخه اولیه آن‌ را در سال 2002 ارائه داد. این نرم‌افزار جهت ساخت ویدیوهای آموزشی و ارائه درس ‌گفتارها از طریق ضبط صفحه نمایش توسعه پیدا کرده است. همچنین، به کمک این نرم‌افزار می‌توان به طور کامل اسلایدهای ارائه شده در پاورپوینت را فیلمبرداری کرد. از جمله قابلیت‌های این نرم‌افزار، امکان انتخاب محدوده مورد نظر برای ضبط و فیلمبرداری از صفحه نمایش است. علاوه بر این، به کمک این نرم‌افزار به راحتی می‌توانید ویدیوهای تعاملی ایجاد کنید به این معنی که در آموزش‌های ویدویی خود، خاصه برای آموزش نرم‌افزار، بخش‌هایی را آماده می‌کنید که به کمک آن‌ها و به صورت گام به گام ، نرم‌افزار مربوطه را آموزش می‌دهید. همچنین امکان تهیه آزمون‌های کوتاه (کوییز) ضمن آموزش نیز در کمتازیا فراهم است ایمیل کردن نتایج آزمون و قرار دادن لینک‌های قابل کلیک در آموزش، از جمله سایر امکانات کمتازیا به شمار می‌آیند.  در این آموزش مروری کلی بر نرم‌افزار کمتازیا و امکانات مختلف آن برای ضبط ویدیو آموزشی داشته باشیم.

 چرا Camtasia Studio را توصیه میکنم؟

این نرم افزار برای تولید محتوای آموزشی بسیار کارآمد است و در نهایت سادگی بسیار قدرتمند بوده و تمامی نیازهای شما برای تهیه و ویرایش انواع ویدئو را برطرف می نماید .در نگاه اول، این نرم افزار شبیه برنامه های ضبط صفحه نمایش عمل می کند، اما با امکانات بسیار متنوع در سه زمینه ضبط حرفه ای، ویرایش حرفه ای و انتشار حرفه ای و همچنین برای تولید محتوای ویدئویی قابل جستجو، آزمون های ویدئویی، زیرنویس، دوبله و … لذت فیلم سازی را به شما هدیه می کند.

نرم افزار Camtasia Studio ،  جوابگوی نیاز آموزشی

(از نظر کیفیت ، تنوع و قابلیت اشتراک گذاری) بوده و از طرفی دارای محیطی ساده و جذاب و کاربر پسند می باشد که کار با آن را بسیار راحت کرده است.اگر میخواهید کیفیت آموزش و یادگیری برای دانش آموزانتان افزایش یابد و بتوانید همواره همه ی مطالب مورد نیاز را به طور کامل در قالبی زیبا و متنوع وحرفه ای ، طبق سلیقه ی خود به صورت ویدئو ارائه دهید. اگر مایل هستید در کمترین زمان , ساده ترین و در عین حال حرفه ای ترین شکل و بدون صرف هزینه، بیشترین اطلاعات و دانش را به دیگران انتقال دهید ، نرم افزار” کامتاسیا استودیو ” پیشنهاد بسیار خوبی برای تحقق خواسته های مورد نیازتان است، چرا که به کمک آن می توانید علم و آگاهی  خود را بصورت یک فیلم با کیفیت بالا در بیاورید و مانند یک تدوینگر حرفه ای، ویرایش کنید، و همان چیزی را درست کنید که مورد تایید شما و شاگردانتان است.این نرم افزار میتواند برای شما درهر سطحی و در هر قشرکاری از جامعه که باشید تقریبا هر فعالیتی که در زمینه ویرایش فایل های ویدیویی و مالتی مدیا بخواهید، انجام دهد. برای مثال این نرم افزار میتواند ابزاری قدرتمند برای تدریس یک معلم مقطع ابتدایی یا استاد دانشگاه باشد.

ویژگیهای این نرم افزار

-فیلمبرداری از کل دسکتاپ ویندوز یا بخشی از آن با تنظیمات حرفه ای

-ضبط تصاویر وبکم با ابعاد و کیفیت مختلف
-
ویرایش فایل های ویدیویی با تمام فرمت های رایج
-
ضبط صدا و پشتیبانی از انواع میکروفون ها برای استفاده آسانتر

_حذف اشتباهات صوتی و تصویری
-ایجاد و ساخت صحنه آهسته (Slow Motion) و صحنه سریع (Fast Motion)

_زوم کردن بر روی نکات کلیدی و بخش های مهم فیلم به صورت خلاقانه و جذاب
-رسم کادرها و اشکال مختلف برای نشانه گذاری موارد و مطالب مهم
-ساخت انیمیشن ها و تیزرهای عنوان با بالاترین کیفیت در کمترین زمان ممکن
-تعامل با نرم افزار پاورپوینت (مخصوص دانشجویان و مدرسین مقاطع تحصیلی مختلف)
-قرار دادن افکت های حرفه ای بر روی موس (اشاره گر ویندوز)
-ساخت زیرنویس به صورت حرفه ای برای فیلم های زبان اصلی
-فیلم برداری از محیط آندروید و کاهش حجم آن بدون افت کیفیت
-خروجی گرفتن با رایج ترین فرمت ها با کم ترین حجم ممکن و بالاترین کیفیت
-ایجاد فیلمبرداری دو دوربینه
-خروجی گرفتن به صورت تک عکس (تک فریم) از یک لحظه
-ساخت گیف های متحرک و حرفه ای
-حذف نویزهای صدا و ویرایش حرفه ای صدا
-ویرایش متن , سایز و رنگ و
-و امکانات کاربردی و بی شمار دیگر که نرم افزار کامتاسیا استودیو Camtasia Studio  در محیطی جذاب و کاربر پسند برای مخاطبانش به راحتی انجام می دهد.

 زمان لازم برای یادگیری آن

 حتی افرادی که اطلاعات مختصری از کامپیوتر داشته اند از این نرم افزار و دوره ی آموزشی آن لذت بُرده و در زمان کوتاهی در حدود یک ماه الی یک ماه و نیم با روزی دو ساعت آموزش و تمرین، پیشرفت چشمگیری داشته اند. شما هم قطعا می توانید و با استفاده از این نرم افزار ، با تنوع دادن به نوع آموزشتان در کلاس ، به کار خود رونق بیشتری ببخشید و دانش آموزانتان را به درس علاقه مند کنید.

سیستم مورد نیاز جهت نصب :

در مورد انتخاب سیستم برای استفاده از این نرم افزار باید گفت خود نرم افزار به شخصه بسیار ساده و کم حجم بوده و میشه گفته که تقریبا روی تمام سیستم های کامپیوتر چه قدیمی و چه جدید به خوبی کارایی دارد البته که با ورود ورژن های جدید نرم افزار به بازار خوب سطح کارایی بالا رفته و از امکانات بیشتر ئ پیشرفته تری میتوان بهره گرفت ولی در حد مبتدی و معمول یک نمونه سیستم برای استفاده در زیر معرفی شده که برای کارهای حرفه ای تر باید سطح ارتقا بالاتر رود البته در کار ویرایش و ادیت فیلم شما احتیاج به وسایل جانبی دیگر در کنار سیتم کامپیوتر خود پیدا خواهید کرد که بر حسب احتیاج باید آنها را تهیه و بروی سیستم نصب کنید که شامل  ادوات روشنایی لامپ ، مهتابی ، پراژکتور  در بحث صدا  استفاده از میکروفن خوش کیفیت ، در بحث تصویر برداری  آموزشی  استفاده از دوربین های خوش کیفیت و حرفه ای

 یک سیستم ساده مورد نیاز جهت نصب این نرم افزار :

 

•  Microsoft Windows 7, Windows 8, and Windows 10 (Required: 64 Bit versions only)

•  2.0 GHz CPU with dual-core processor minimum (Recommended: Quad-core i5 processor or better)

•  4 GB RAM minimum (Recommended: 8 GB or more)

•  2 GB of hard-disk space for program installation

•  Display dimensions of 1024x768 or greater

•  Microsoft .NET 4.6.0 or later version (included)

•  Dedicated Windows-compatible sound card, microphone, and speakers (Recommended)

  

محتوای الکترونیکی چیست؟

محتوای الکترونیکی مجموعه ای است که هدف آن آموزش یک یا چند بخش از محتوای درسی،علمی و یا عمومی می باشد و می تواند شامل تصاویر، متون، فیلم ها و صدا ها باشد. البته که می توان هرکدام از تصاویر و یا متون و یا انیمیشن های مرتبط با یک موضوع درسی را جدا از مجموعه و به تنهایی یک محتوای آموزشی به شمار آورد .

تولید محتوای الکترونیکی چیست؟

محتوای الکترونیکی دارای مفهومی گسترده است و بطور کلی به هر نوع محتوایی که از طریق رایانه قابل مشاهده و انتقال باشد، محتوای الکترونیکی گفته می شود.یک محتوای الکترونیکی در ابتدا باید یک الگوی طراحی خوب داشته باشد، که البته در اینجا منظور از طراحی، نقش و رنگ نیست ، بلکه مراحل ساخت مد نظر است و باید طوری طی شوند که ما را به هدف برساند.دومین ویژگی یک محتوای الکترونیکی خوب رساندن ما به هدف مورد نظر است.

·   گاهی هدف حل تمرین بدون حضور شما توسط مخاطب است و اگر محقق شود شما به هدف خود رسیده اید.

·   گاهی هدف از تولید محتوای الکترونیکی یادگیری گام به گام است و اگر مخاطب موفق به یادگیری شود هدف شما محقق شده است.

·    گاهی هدف این است که محتوای الکترونیکی آماده کنید تا به جای پاورپوینت استفاده کنید. اگر این محتوای الکترونیکی بتواند برای شما مفید واقع شود به شما به هدف خود رسیده اید.

مراحل تولید محتوای الکترونیکی

تولید محتوای الکترونیکی برای ارائه ی نمونه تولید کانتنت جهت دریافت سفارش تولید محتوای  شامل چندین مرحله است:

1. طراحی که شامل موراد ذیل می باشد:

·    آماده سازی content جهت تبدیل به محتوای الکترونیکی.

·    تهیه سناریوی اجرایی طبق مراحل پروژه.

2. تولید اجزای مورد استفاده در تولید محتوای الکترونیکی است.

3.جمع بندی که شامل ساخت محصولی از قبیل: متن، عکس، انیمیشن، فیلم و صدا است تا به ارائه محتوا بپردازد.

4.  انتشار یا ارائه محتوای الکترونیکی از طرق مختلف می باشد.

لازم به ذکر است که جهت فروش تولید محتوا تعرفه مصوب و خاصی وجود ندارد و محتوای تولید شده با توجه به میزان تخصصی بودن زمینه آن و نمونه تولید محتوا که به مشتری ارائه می شود قیمت گذاری خواهد شد.

چهار گام تهیه یک محتوای آموزشی

1. جمع‌آوری محتوای آموزشی

2. آماده سازی آنچه جمع آوری شده

3. طراحی گرافیکی صفحات و سرفصل‌ها مطابق محتوای گردآوری شده

4. اتوران سازی محتوا

دو الگوی طراحی محتوای آموزشی

·     الگوی عمومی طراحی آموزشی  ADDI

1.تحلیل Analysis

2.طراحی Design

3.توسعه Development

4.اجرا Implementation

5.ارزشیابیEvaluation

·     الگوی طراحی  MMS

روش  های طراحی اولیه محتوای الکترونیکی

1-  طراحی خطی محتوای الکترونیکی

۲-  طراحی فهرستی محتوای الکترونیکی

3- طراحی ترکیبی محتوای الکترونیکی

ابزارهای تولید محتوای الکترونیکی

تولید محتوای الکترونیکی به صورتهای مختلف امکان پذیر است. برای مثال تولید درس افزارهای آموزشی متناسب با موضوعات کتب درسی، تولید سایر اجزای آموزشی، تولید نرم افزارهای بازی، سرگرمی و آموزشی، تولید نرم فزارهای پرورشی، تولید نرم افزارهای آزمون گیر و یا تولید نرم افزارهای بانک اطلاعاتی می تواند نمونه ای از ابزار های تولید محتوای الکترونیکی باشد.

آموزش الکترونیکی

بخشی از محتوای الکترونیکی همان آموزش الکترونیکی می باشد که امروزه یکی موضوعات مهم در دنیای آموزش و فناوری اطلاعات است که به مجموعه ای از عکسها، متنها، و انیمیشن های صوتی و تصویری گفته می شود که به کمک برنامه‌های مختلف ساخت و تولید محتوا، تولید شده اند تا مبحثی را آموزش دهند.

تولید محتوای الکترونیکی

محتوای آموزشی الکترونیکی قادر است میزان یادگیری فراگیر را بالا ببرد و تجربه مفید و لذت بخشی از آموزش را برای او فراهم کند. به عبارت دیگر منظور ما از محتوای الکترونیکی تجربه جدیدی در قالب یادگیری الکترونیکیاست. امروزه یادگیری مجازیدر بسیاری از سازمان ها، مراکز علمی و دانشگاه ها برای ارائه مطالب جدید به افرادی که توانایی حضور فیزیکی در کلاس های درس و یا محل های آموزشی را ندارند قابل دسترس است، و این مراکز مطالب را به صورت آموزش های مجازیو به شکل چند رسانه ای در شبکه اینترنت فرا می گیرند تا علاقه مندان به علوم مختلف اقدام به یادگیری آنها بدین شکل نمایند.بدیهی است امکانات محتوای آموزشی الکترونیکی با امکانات موجود در کلاسهای آموزشی قابل قیاس نیست. با کمک نرم افزارهای موجود و استفاده از تکنیک‌های سمعی و بصری و ... می توان بسیاری از مسائل را به راحتی و به صورت ملموس برای دانشجویان و دانش آموزان شرح داد.

تولید محتوای الکترونیکی را خودتان انجام دهید

آیا برای تولید محتوای الکترونیکی می توانید از مربیان متخصصان حوزه های مختلف خود استفاده کنید. مشخص است که بهترین منابع شما برای این کار کدام هستند؟

آیا کارکنان خود را برای تولید و مدیریت آموزش الکترونیک در دسترس دارید؟

آیا برای سرمایه گذاری روی توسعه ابزارهای مورد نیاز پول دارید؟

آیا مهارت های لازم برای طراحی و تولید محتوای آموزشی را در اختیار دارید؟

چند نکته کلیدی زیر را در نظر داشته باشید:

·     گزینه خوبی و البته مقرون به صرفه تری است، که برای توسعه دوره آموزش آنلاین خود، لایسنس نرم افزار نوشته شده را بخرید یا مشترک آن شوید. هر چه تعداد دوره ها بیشتر باشد، در نهایت برای شما ارزان تر تمام می شود.

·     اگر تعداد کمی دوره آموزش انلاین دارید و یک تیم کوچک از نویسنده ها یا تنها یک نفر نویسنده دارید، استفاده از یک ابزار standalone خوب است. نرم افزارهای standalone ، برنامه هایی هستند که برای سرویس های online نوشته می شوند و مستقل هستند. اما اگر می خواهید در مقیاس بزرگ تولید محتوای الکترونیکی انجام دهید، یک پلتفرمی را انتخاب کنید که اجازه همکاری بین نویسندگان، ویراستارها، آزمایش کننده ها و تایید کننده های نهایی را می دهد. آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیکی آن بدون مدیریت همکاری موثر دشوار خواهد بود.

·    HTML5:  شاید به نظرتان ابزارهای ایجاد کننده فلش در همه جا وجود دارند، نیازی به این نکته نداریم. eLearning مبتنی بر فلش بر روی تبلت ها یا گوشی های هوشمند کار نمی کند. تولید محتوای الکترونیکی هزینه زیادی دارد. آیا نمی خواهید تعداد افراد بیشتری به دوره آنلاین شما دسترسی داشته باشند؟ پس اگر دلیل خیلی خاصی ندارید از استفاده از فلش اجتناب کنید.

·    سادگی در استفاده را در نظر بگیرید، اگر برای تولید محتوای الکترونیکی به جای برنامه نویسان از مربیان استفاده می کنید، لازم است که استفاده از ابزار تولید محتوا ساده باشد
چگونه با تولید محتوا کسب درآمد کنیم؟

امروزه سایت های زیادی هستند که فقط از طریق تولید محتوا دارند کسب درآمد می کنند. تولید و فروش محتوا یکی از پر درآمد ترین شغل های دنیاست که امروزه طرفدارهای خیلی زیادی پیدا کرده است. محتوایی که خوب و به درد بخور باشد مسلما طرفدار دارد و در این چند سال اخیر کسب و کارهای اینترنتی که فقط محتوا تولید و می فروشند زیاد است .در این مقاله قصد دارم در مورد اینکه چه طور با تولید محتوا کسب درآمد کرد صحبت کنم. همچنین در مورد اینکه تولید و فروش محتوا چه مزیت هایی نسبت به کسب و کارهای دیگر دارد نیز صحبت می کنم.

 چرا باید محتوا تولید کنیم؟

امروزه اهمیت محتوای دیجیتال خیلی بالا رفته است. مردم برای محتوای خوب و به درد بخور به راحتی پول پرداخت می کنند. از طرفی دسترسی به محتوای دیجیتال خیلی ساده تر از دیگر محتواها است. مثلا به راحتی می شود با مراجعه به اینترنت و جست و جو کردن در گوگل به هر محتوایی که مورد نیازمان باشد دسترسی پیدا کنیم. دیگر نیاز نیست ساعت ها دنبال یک کتاب به درد به خور در کتاب خانه محله مان بگردیم! همچنین به خاطر دسترسی بیشتر مردم به اینترنت، تمایل بیشتری به خواندن ای بوک ها، گوش دادن به کتاب های صوتی یا دیدن فیلم های آموزشی دارند. خیلی ها وقت نمی کنند در کلاس های آموزشی حضوری شرکت کنند. وقت و زمان برای خیلی ها ارزشمند است و به راحتی نمی خواهند وقت خود را هدر دهند.به خاطر همین هم محتوای دیجیتال نسبت به قبل خیلی طرفدار پیدا کرده است. و این بهترین فرصت است که ما هم برای بر طرف کردن نیاز مخاطبان مان محتوا تولید کنیم. آن هم محتوایی که واقعا با کیفیت باشد و به درد شان بخورد.

 معضلی به نام تولید محتوا برای کسب و کار های آنلاین

 تولید محتوا چه مزیت هایی دارد؟

یکی از مهمترین مزیت هایی که تولید محتوا دارد این است که نسبت به دیگر کسب و کارهای اینترنتی دردسر کمتری دارد. مثلا کسی که فروشگاه اینترنتی محصولات فیزیکی دارد دردسرهایی از قبیل برگشت خوردن محصول سفارش داده شده و مشکلاتی با اداره پست و … ممکن است همیشه داشته باشد. ولی وب سایتی که فقط محتوای دیجیتال تولید می کند و می فروشد هیچ وقت به این مشکلات دچار نمی شود. چون محصول فیزیکی در کار نیست! هر چیزی هست دیجیتال است و پستی در کار نیست!

یکی دیگر از مزیت های تولید محتوا این است که هزینه خیلی کمتری نسبت به دیگر کسب و کارهای اینترنتی دارد. وب سایتی که محتوا می فروشد خیلی مهم نیست شکل و شمایل اش چگونه باشد! ممکن است در وب سایت های محتوایی خیلی نیاز به ایجاد سیستم های پیچیده نباشد.ولی مثلا یک فروشگاه اینترنتی باید هزینه زیادی برای طراحی و راه اندازی اش شود. البته فقط به اینجا ختم نمی شود. کسی که قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را دارد مسلما نیاز به سرمایه زیادی نیز دارد. ولی کسی که قصد تولید و فروش محتوای دیجیتال را دارد نیاز به سرمایه اندکی صرفا برای راه اندازی یک وب سایت اینترنتی دارد.

 

.

نظرات 1 + ارسال نظر
تننننننننننننننننننننم شنبه 14 بهمن‌ماه سال 1402 ساعت 03:20 ب.ظ http://digikala

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد